Community

Meer dan 100 grote en kleine toonaangevende tech companies uit ruim 60 landen zijn actief in Brainport Eindhoven. Bij Nanoos komen daardoor verschillende werelden bij elkaar.

Nanoos wil een community vormen van mensen die niet alleen ‘achter hun beeldscherm zitten’, maar kennis en kunde delen, elkaar verder helpen en het gewoon leuk met elkaar hebben. Om kruisbestuiving een push te geven organiseren wij regelmatig zinvolle en gezellige events.

Als nieuwkomer juichen wij zelf nieuwe initiatieven toe. Met organisatorisch advies, ondersteuning en een gereduceerd tarieven geven wij start-ups graag een duwtje in de rug. Met andere woorden: tech ondernemers kunnen bij ons op de nodige support rekenen. Van nano tot mega!

Nanoos in de media

11-11-2013 - Lees hier  over de start van Nanoos Eindhoven.

Nieuwjaarsreceptie in Nanoos

10-1-2014 - Op vrijdag 10 januari vond de nieuwjaarsborrel van Ondernemerskontakt de Hurk plaats. De leden van OK de Hurk en haar partners werden verwelkomd in Nanoos - een bekende omgeving in een nieuw, modern jasje met geheel verzorgde catering. De borrel stond in het teken van nieuwe ondernemers, nieuwe locaties en nieuwe contacten.

Nanoos genomineerd voor Deskbookers Award 2014

Nanoos is genomineerd voor de Deskbookers Awards in de categorie "beste flexcenter" en beste vergaderlocatie van 2014". Tot 30 mei kan iedereen zijn stem uitbrengen op www.deskbookers.com/award/award-2014. De locatie die op 30 mei de meeste stemmen heeft verzameld, mag zichzelf een jaar lang Beste Flexcenter of Beste Vergaderlocatie van 2014 noemen. 

Afspraak maken

Bel ons op: 040 - 218 00 07

Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug:

Icon Download brochure (9,2 MB)