Werkplek huren Eindhoven

Werkplek huren Eindhoven

Bij Nanoos kunt u op korte termijn een werkplek huren op een toplocatie in Eindhoven! In ons business center staan inspiratie, flexibiliteit en een uitstekende service voorop. Voor zowel korte als lange periodes zijn er bij ons kantoorruimtes en flexwerkplekken te huur. Ook het huren van ruimtes voor meetings, presentaties en vergaderingen behoort tot de mogelijkheden bij Nanoos. Wij streven ernaar bedrijven en innovatieve ondernemers dichterbij elkaar te brengen. Mede door het plaatsen van vele verschillende bedrijven onder één dak hopen we u te inspireren om kennis en kunde te delen!

Werkplek huren op goede locatie in Eindhoven
Bij Nanoos vindt u verschillende soorten kantoorruimtes waardoor diverse ondernemers, freelancers en bedrijven bij ons terecht kunnen. Alle ruimtes zijn met oog voor detail afgewerkt waardoor er een prettige en open sfeer hangt in het pand. Op het moment hebben we voor u de volgende ruimtes in de aanbieding:

  • Kantoorruimtes van 19 m² tot 55 m²
  • Flexwerkplekken
  • Virtuele kantoren
  • Vergaderruimtes

Wist u dat u bij ons al een werkplek kunt huren vanaf 1 maand en dat allemaal op de goede locatie, hét bedrijventerrein van Eindhoven?

Contact voor meer informatie
Maak eenvoudig kennis met Nanoos en ga op tour in onze gebouw om een idee te krijgen van de mogelijkheden, faciliteiten en kansen voor uw bedrijf! Heeft u vragen over de prijzen, de beschikbaarheid van de verschillende units of wilt u graag een werkplek huren op goede locatie bij Nanoos in Eindhoven? Neem dan even contact met ons op via e-mail of telefoon: 040 - 218 00 07!

Wilt u een werkplek huren op dé goede locatie in Eindhoven tussen het stadcentrum en Eindhoven airport? Neem contact op!

Afspraak maken

Bel ons op: 040 - 218 00 07

Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug:

Icon Download brochure (9,2 MB)