Vergaderruimte huren Eindhoven

Vergaderruimte huren Eindhoven

Een vergaderruimte huren op een toplocatie in Eindhoven doet u bij Nanoos! Wij bieden u graag een inspirerende omgeving waar u ongestoord en rustig kunt vergaderen. Zowel grote als kleine groepen kunnen bij ons terecht voor vergaderruimtes. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten ruimtes. Van een coachruimte met heerlijke fauteuils tot een theaterzaal met plek voor 120 personen! Maak van uw vergadering een succes en sluit af met een heerlijke lunch, borrel of diner. Kortom, een geheel verzorgde vergaderruimte kunt u huren bij Nanoos in Eindhoven!

Vergaderruimte huren op centrale locatie in Eindhoven
Bij Nanoos staan flexibiliteit, gastvrijheid en creatie centraal. Zo bieden we u niet alleen de mogelijkheid verschillende soorten vergaderruimtes te reserveren maar krijgt u bij ons eveneens de mogelijkheid gemakkelijk in contact te komen met andere ondernemers en bedrijven. Het stimuleren van het delen van kennis en ervaringen is dan ook een van onze missies. Of u nu een privacy vergaderruimte wilt huren voor een persoonlijk overleg met twee personen of een presentatie wilt geven voor een grote groep bij Nanoos kunt u de vergaderruimte huren die u nodig heeft en dat allemaal in hét business center van Eindhoven!

Prijzen en beschikbaarheid
De prijzen van onze vergaderruimtes verschillen naar aanleiding van de groep mensen, het type ruimte en de gewenste service. Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden of zou u graag een prijsopgave ontvangen voor een vergaderruimte huren in Eindhoven? Vul dan online direct ons contactformulier in. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u ook altijd even contact met ons opnemen via het telefoonnummer 040 - 218 00 07.

 Wilt u een vergaderruimte huren in Eindhoven? Neem direct contact op!

Afspraak maken

Bel ons op: 040 - 218 00 07

Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug:

Icon Download brochure (9,2 MB)