Tijdelijke kantoorruimte Eindhoven

Wilt u een tijdelijke kantoorruimte huren in Eindhoven, neem dan direct contact op met Nanoos. Wij bieden verschillende soorten kantoorruimtes, flexwerkplekken en vergaderruimtes voor scherpe tarieven. Daarnaast kunt u bij ons altijd vertrouwen op een goede, persoonlijke en professionele service. Wij geven ook graag organisatorisch advies en bieden ondersteuning aan nieuwe ondernemers. Op deze manier geven we nieuwe bedrijven graag een steuntje in de rug.

Een tijdelijke kantoorruimte huren bij Nanoos in Eindhoven

Wilt u graag een tijdelijke kantoorruimte huren, dat kan bij Nanoos in Eindhoven al vanaf een huurperiode van drie maanden! U heeft dan de keuze uit verschillende soorten kantoorruimtes; compleet ingericht of ongemeubileerd, groot of klein. Heeft u geen vast kantoorruimte nodig, maar wel af en toe een inspirerende werkplek? Dan zijn onze flexwerkplekken meer iets voor u. Hier kunt u ongestoord werken en tegelijkertijd genieten van een heerlijke kop koffie, een mooi uitzicht en nanosnel internet. U maakt hierbij gebruik van gezamenlijke faciliteiten, maar het is ook mogelijk om extra’s te regelen tegen een meerprijs, zoals een locker, parkeerplek, opslagruimte of postadres.

Profiteer van onze persoonlijke en goede service

Als u een tijdelijke kantoorruimte huurt bij ons in Eindhoven, dan profiteert u niet alleen van tot in detail afgewerkte en professionele ruimtes, maar ook van een persoonlijke en goede service. Wij brengen u bijvoorbeeld tijdens een vergadering graag koffie of thee. Het is zelfs mogelijk om een uitgebreide lunch of borrel te organiseren in één van onze vergaderruimtes. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 218 00 07.

Afspraak maken

Bel ons op: 040 - 218 00 07

Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug:

Icon Download brochure (9,2 MB)