Kantoorruimte huren korte termijn

Kantoorruimte huren korte termijn

Bij Nanoos kunt u kantoorruimte huren op korte termijn! Heeft u snel een werkplek nodig en wilt u niet inleveren op faciliteiten, sfeer en locatie? Dan bent u bij Nanoos aan het goede adres. U kunt bij ons op korte termijn terecht voor een inspirerende werkplek waar u ongestoord kunt werken en naar wens gebruik kunt maken van vele services een postbus, locker, opslagruimte of parkeerplek. Maak kennis met Nanoos tijdens de virtuele tour en huur vandaag nog een kantoor naar uw wens!

Kantoorruimte huren op de korte termijn
Nanoos is gevestigd aan de rand van bedrijventerrein de Hurk in Eindhoven. De centrale ligging tussen het standcentrum en de luchthaven maakt de locatie een uitstekende uitvalsbasis voor diverse soorten bedrijven. In de Brainport zijn al meer dan 100 grote en kleine toonaangevende tech companies uit ruim 60 landen gevestigd waardoor het tevens een ideale plek is om uw kennis en kunde te verspreiden en vergroten. Laat u inspireren door anderen in de perfect afgewerkte ruimtes van Nanoos en kom flexibel kantoorruimte huren voor korten en lange termijn!

Verschillende faciliteiten: een prettige werksfeer
Als business center doen we bij Nanoos onze uiterste best om u thuis te laten voelen en een prettige werksfeer te creëren. Bij binnenkomst zal u dan ook van harte welkom worden geheten door onze receptioniste bij wie u tevens terecht kunt voor al uw vragen en meer informatie. Daarnaast is de locatie ruim opgezet en kunt u altijd gebruik maken van diverse faciliteiten in en om het gebouw. Wilt u een kantoorruimte huren op korte termijn of bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en prijzen? Bel ons dan op 040 - 218 00 07 of stel uw vraag online!

Wilt u kantoorruimte huren op de korte termijn op een perfecte locatie in Eindhoven? Neem contact op!

Afspraak maken

Bel ons op: 040 - 218 00 07

Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug:

Icon Download brochure (9,2 MB)