Kantoorruimte huren Eindhoven

Bij Nanoos kunt u gemakkelijk een zelfstandige kantoorruimte huren in Eindhoven. U vindt ons op bedrijventerrein De Hurk; één van de slimste regio’s van Nederland. Daarnaast is Nanoos uitstekend bereikbaar. We liggen vlak aan de A2, waardoor we met het openbaar vervoer en auto goed te bereiken zijn. Ook met de fiets kunt u makkelijk bij uw gehuurde kantoorruimte komen. Met het centrum, Eindhoven Airport en de High Tech Campus dichtbij, is dit de ideale locatie in Eindhoven voor het huren van een kantoorruimte.

Een zelfstandige kantoorruimte huren bij Nanoos in Eindhoven

Wilt u graag een zelfstandige kantoorruimte huren, dan kunt u terecht bij Nanoos in Eindhoven. Naast dat onze locatie uitstekend bereikbaar is, heeft u bij ons de keuze uit het huren van verschillende soorten kantoorruimtes. Kies bijvoorbeeld voor een ongemeubileerde kantoorruimte, dat u zelf geheel naar wens in kunt richten. Of huur een kant en klare kantoorruimte; de keuze is aan u. U heeft bij ons de keuze uit kantoorruimtes van 2 tot 8 werkplekken.

Een duwtje in de goede richting

Naast dat u bij ons een goede kantoorruimte kunt huren in Eindhoven, ondersteunen wij graag nieuwe start-ups en beginnende ondernemers. Wij bieden dan ook gereduceerde tarieven voor deze beginnende ondernemers en hopen dat de gevestigde ondernemers in onze kantoorruimtes hen inspireren en hun kennis en ervaring delen. Zo maken we actief deel uit van één van de slimste regio’s van Nederland. Wilt u meer weten over het huren van een kantoorruimte bij ons in Eindhoven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 – 218 00 07.

Afspraak maken

Bel ons op: 040 - 218 00 07

Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug:

Icon Download brochure (9,2 MB)