Kantoor De Hurk

Wilt u graag een kantoor huren op bedrijventerrein De Hurk, dan moet u bij Nanoos zijn. U vindt ons namelijk in het hart van de Brainport, vooraan bedrijventerrein De Hurk. Dit is één van de slimste regio’s van Nederland, en wij dragen daar dan ook graag aan bij. Start-ups kunnen bij ons, naast kantoorruimtes en flexibele werkplekken ook gereduceerde tarieven, ondersteuning en organisatorisch advies verwachten. Zo hopen we dat gevestigde ondernemers hun kennis en kunde delen en we elkaar kunnen helpen ondernemen. Zo geven we beginnende ondernemers een duwtje in de goede richting.

Een kantoor huren op bedrijventerrein De Hurk

U kunt bij Nanoos een kantoor huren op bedrijventerrein De Hurk. Dit is een ideale locatie, tussen Eindhoven Airport en de High Tech Campus. Ook het centrum en de snelweg zijn dichtbij waardoor we uitermate goed te bereiken zijn. U kunt een gemeubileerd of ongemeubileerd kantoor huren met verschillende capaciteiten, al vanaf een huurperiode van drie maanden. U heeft dan 24/7 toegang tot uw kantoor en kunt u ook gebruik maken van de gezamenlijke faciliteiten zoals onze keuken, terras en parkeerplaatsen.

Prettig en flexibel werken

Als u een kantoor huurt bij Nanoos op bedrijventerrein De Hurk dan kunt u prettig en flexibel werken. U kunt bij ons bijvoorbeeld altijd gebruik maken van nanosnel internet. U kunt bij ons ook terecht voor het huren van flexwerkplekken en vergaderruimtes. Voor meer informatie kunt u bellen naar 040 – 218 00 07.

Afspraak maken

Bel ons op: 040 - 218 00 07

Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug:

Icon Download brochure (9,2 MB)