Huurprijs kantoorruimte Eindhoven

Benieuwd naar de huurprijs van een zelfstandige kantoorruimte in Eindhoven, neem dan contact op met Nanoos. Wij verhuren namelijk zelfstandige kantoorruimtes, flexwerkplekken en vergaderruimtes aan ondernemers. Daarnaast bieden wij een platform aan gevestigde en beginnende ondernemers en zorgen we graag voor kruisbestuiving door evenementen te organiseren. Op deze manier geven we start-ups een duwtje in de goede richting; zij kunnen dan ook voor een gereduceerde huurprijs in een kantoorruimte bij ons in Eindhoven.

Een scherpe huurprijs voor een kantoorruimte in Eindhoven

Heeft u een vaste kantoorruimte in Eindhoven nodig voor een all-inclusive huurprijs? Dan kunt u terecht bij Nanoos. Hier heeft u de keuze uit verschillende soorten kantoorruimtes; groot of klein. Het is mogelijk om een gemeubileerde of ongemeubileerde kantoorruimte te huren; volledig uw keuze. Heeft u geen vaste kantoorruimte nodig, maar wel af en toe een inspirerende werkplek? Dan kunt u bij ons ook terecht voor het huren van flexwerkplekken.

Bekijk onze unieke locatie

U kunt bij ons een kantoorruimte voor een all-inclusive huurprijs huren op een toplocatie in Eindhoven. Wij bevinden ons namelijk in één van de slimste regio’s van Nederland. U vindt ons vooraan bedrijventerrein De Hurk, dichtbij Eindhoven Airport en de High Tech Campus. We liggen aan de A2, waardoor we goed te bereiken zijn; we hebben ook genoeg parkeergelegenheid. We zijn ook goed bereikbaar per fiets of openbaar vervoer. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 218 00 07.

Afspraak maken

Bel ons op: 040 - 218 00 07

Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug:

Icon Download brochure (9,2 MB)