Goedkope kantoorruimte huren Eindhoven

U kunt een goedkope kantoorruimte huren bij Nanoos in Eindhoven. Wij hebben namelijk kantoorruimtes beschikbaar van 2 tot 8 personen voor iedereen die een zelfstandige en vaste werkplek nodig heeft. U vindt Nanoos direct aan de entree van bedrijventerrein de Hurk, dicht bij onder andere de High Tech Campus, Maxima Medisch Centrum en Eindhoven Airport. Onze kantoorruimtes zijn goed bereikbaar met de bus, auto en de fiets met veel winkels en horecagelegenheden dichtbij.

Goedkope kantoorruimte huren in Eindhoven: Nanoos

Als u op zoek bent naar een goedkope kantoorruimte om te huren in Eindhoven, dan gaat u naar Nanoos. Wij rekenen scherpe tarieven zodat het voor iedereen mogelijk is om een zelfstandige kantoorruimte te huren. Onze kantoorruimtes zijn tot in detail afgewerkt en voorzien van erg snel internet. Het staat u vrij om de ruimte geheel naar eigen smaak in te richten. Het echter is ook mogelijk om een compleet ingerichte goedkope kantoorruimte te huren bij ons in Eindhoven. Het is mogelijk om een zelfstandige kantoorruimte voor minimaal drie maanden te huren. U heeft 24/7 toegang tot het kantoor en kunt hierbij onder andere gebruik maken van de lounge, workshop ruimte, koffie en thee, printer, scanner, vaatwasser en koelkast.

Flexwerkplekken en vergaderruimtes

Naast dat u bij ons in Eindhoven een goedkope kantoorruimte kunt huren, kunt u bij ons ook terecht voor het huren van flexwerkplekken en vergaderruimtes. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 040 – 218 00 07. We bespreken graag de mogelijkheden met u!

Afspraak maken

Bel ons op: 040 - 218 00 07

Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug:

Icon Download brochure (9,2 MB)