Flexwerkplek huren Eindhoven

Flexibel kantoorruimte huren

Bij Nanoos kunt u al een flexwerkplek huren in Eindhoven vanaf 1 maand! Onze missie is om bedrijven, ondernemers en starters dichterbij elkaar te brengen en dat doen we in onze kantoorruimtes in de Brainport van Eindhoven. Onze flexwerkplekken worden door vele verschillende soorten bedrijven gebruikt en dienen naast werkplek ook als inspiratiebron voor nieuwe ideeën, uitdagingen en het verkennen van de mogelijkheden. Een flexwerkplek huren bij Nanoos in Eindhoven is niet alleen aantrekkelijk maar ook nog een eenvoudig, flexibel en betaalbaar!

Flexwerkplek huren aan de rand van Eindhoven
Nanoos is hét business center van Eindhoven. Op deze plaats komen diverse ondernemers, bedrijven en zakenmensen samen om elkaar te motiveren, inspireren en uit te dagen. Een flexwerkplek bij Nanoos is dan ook niet alleen een computer en een bureau. U heeft tevens de mogelijkheid eenvoudig in contact te komen met andere ondernemers en uw kennis en kunde te delen. Ideaal voor startende ondernemers en een nieuwe dosis inspiratie!

Kantoren huren
De flexwerkplekken van Nanoos die u kunt huren aan de rand van Eindhoven zijn al beschikbaar voor de periode van 1 maand. Alle contracten zijn bij ons flexibel en kunnen naar eigen wens worden verlengd, veranderd of stopgezet. Wanneer u bij ons een werkplek huurt bent u kunt u tevens gebruik maken van de luxe faciliteiten en voorzieningen van het Nanoos gebouw. Bent u benieuwd naar de voordelen? Bekijk dan snel de te huren werkplekken en neem contact met ons op over de beschikbaarheid en actuele prijzen!

Wilt u een flexwerkplek huren in ons pand aan de rand van Eindhoven? Neem contact op!

Afspraak maken

Bel ons op: 040 - 218 00 07

Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug:

Icon Download brochure (9,2 MB)