Flexwerkplek Eindhoven

U kunt een prettige flexwerkplek huren bij Nanoos in Eindhoven. Ideaal voor als u af en toe een inspirerende werkplek nodig heeft en omgeven wilt zijn door andere ambitieuze ondernemers. U vindt ons namelijk in één van de slimste regio’s in Nederland, en daar dragen wij graag aan bij. Wij organiseren dan ook regelmatig evenementen en borrels om kruisbestuiving te bevorderen en ondernemers de kans te geven om kennis, kunde en ervaringen met elkaar te delen.

Een flexwerkplek huren bij Nanoos in Eindhoven

Als u een flexwerkplek gaat huren bij Nanoos in Eindhoven dan bent u verzekerd van een goede en persoonlijke service. U kunt bij ons ongestoord en prettig werken en genieten van lekkere koffie, nanosnel internet, uitzicht op het park en gemeenschappelijke faciliteiten. Het is natuurlijk ook mogelijk om extra tools te regelen zoals een parkeerplek, locker, postadres of opslagruimte. U kunt al een abonnement afsluiten voor één maand!

Welkom op onze unieke locatie

Als u een flexwerkplek bij Nanoos in Eindhoven huurt, dan werkt u op een unieke locatie. Wij bieden verschillende inspirerende ruimtes om prettig te werken, maar ook om ervaringen met andere ondernemers te delen. Daarnaast zijn wij uitermate goed bereikbaar doordat we vlak aan de A2 liggen. Ook per openbaar vervoer of fiets zijn wij goed bereikbaar. Kom eens bij ons langs of bel naar 040 – 218 00 07 voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Afspraak maken

Bel ons op: 040 - 218 00 07

Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug:

Icon Download brochure (9,2 MB)