Business Center De Hurk

U kunt zelfstandige kantoor-, flexwerk- en vergaderruimtes huren bij Nanoos op Business Center De Hurk in Eindhoven. Dit is één van de slimste regio’s van Nederland; hier komen meer dan 100 grote en kleine toonaangevende technische bedrijven uit meer dan 60 landen bij elkaar. Wij verhuren niet alleen kantoorruimtes, bij ons kunt u ook terecht voor de nodige ondersteuning en organisatorisch advies. Wij geven nieuwe ondernemers graag een duwtje in de rug!

Kantoorruimte huren bij Nanoos op Business Center De Hurk

Wilt u ook graag werken op Business Center De Hurk? Dan kunt u een kantoorruimte of flexwerkplek huren bij Nanoos. Het is mogelijk om een kantoorruimte van twee tot acht werkplekken te huren, voor een huurperiode vanaf 3 maanden. Kies voor een ongemeubileerde ruimte of een volledig ingericht kantoor. U heeft hier 24/7 toegang tot en kunt altijd gebruikmaken van ons nanosnel internet. Geen vaste kantoorruimte nodig, maar wel af en toe een inspirerende werkplek nodig? Dan kunt u ook plaatsnemen op één van onze flexwerkplekken met gemeenschappelijke voorziening, lekkere koffie, snel internet en een mooi uitzicht.

Onze unieke locatie

U vindt Nanoos op Business Center De Hurk. Wilt u ook een kantoorruimte huren dat uitermate goed bereikbaar is? Wij liggen aan de A2 en dicht in de buurt van het centrum. Hierdoor zijn wij zowel goed bereikbaar met de auto als met het openbaar vervoer. Wilt u meer weten over onze locatie op Business Center De Hurk of over de mogelijkheden voor het huren van een kantoorruimte of flexwerkplek? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 – 218 00 07.

Afspraak maken

Bel ons op: 040 - 218 00 07

Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug:

Icon Download brochure (9,2 MB)