Kantoorruimte

Onze kantoorruimtes, geschikt voor 2 tot 8 personen, zijn ideaal voor iedereen die een vaste en zelfstandige werkplek nodig heeft. Ongemeubileerd of ingericht. 24/7 beschikbaar, tegen een all inclusive prijs.

Bekijk details »

Flexwerkruimte

Af en toe een werkplek in Eindhoven nodig? Neem dan een abonnement op een flexwerkplek in onze lounge. Geen vaste werkplek, maar wel alle voorzieningen.

Bekijk details »

Vergaderruimte

Voor kleine en grote meetings hebben wij 3 vergaderruimtes in huis. Deze zijn voorzien van een beamer en wifi. Op verzoek is een heerlijke lunch of aangeklede borrel ook zo verzorgd.

Bekijk details »

Kantoorruimte 


Bent u benieuwd naar het bijzondere interieur van Nanoos? Maak dan nu een virtuele tour door Nanoos:

Virtuele tour »

Nanoos ligt prominent aan de entree van bedrijventerrein de Hurk, in de nabijheid van onder andere ASML, High Tech Campus, Maxima Medisch Centrum en VDL. Met het terras grenst Nanoos aan het Severijnpark en het riviertje De Gender. 

De A2 is dichtbij, net als de vele winkels en horecagelegenheden in de binnenstad. 

Nanoos is met de auto, de bus, de fiets en zelfs vanaf Eindhoven Airport uitstekend bereikbaar. Voor de deur of in onze royale parkeergarage is parkeren nooit een probleem.  

Meer over de locatie »
map_2.jpg

Virtueel kantoor

Geen behoefte aan een vaste kantoorruimte? Neem een virtueel kantoor bij Nanoos. Je krijgt een eigen postvak en kunt je inschrijven op de Nanoos-vestiging.

Lees meer »

Faciliteiten

Nanoos biedt veel standaard voorzieningen tegen een vast tarief. Daardoor kun je snel aan het werk gaan en blijven, in een omgeving die voelt als je tweede thuis.

Lees meer »

Community

Nanoos wil een community vormen van mensen die niet alleen ‘achter hun eigen scherm zitten’, maar kennis en kunde delen, elkaar verder helpen en het gewoon leuk met elkaar hebben.

Lees meer »